مقادير المرقوق
2 بصل مفروم
3حبات طماطم مطحون
1فليفله خضرا مفرومه
خضار --- 3 كوسا ---3 بطاطس ---3 جزر ---
اقطع الخضار مكعبات صغيره
1كيس شرائح اللزانيا مكسر مربعات او ---مطازيز ---قودي العلبه الخضراء
لحم هبر مقطع قطع صغيره
معجون طماطم
--------بهارات -------
بهار --ملح -- ورق غار -- حبة ليمون اسود مثقوبه -- مكعب ماجي --كزبره ناعمه --كمون --معزز النكهات ---
كزبره مفرومه --2 فلفل اصابع -- 3 فصوص ثوم --زنجبيل طازج ---
احمر البصل مع الماجي والفليفله
اضيف اللحم واقلب والنار تكون خفيفه علشان ينضج اللحم
اضيف الطماطم والبهارات والمنكهات الكزبره والفلفل الاصابع واقلب
بعد ما تسبك اللحم مع الطماطم
اضيف ماء مغلي للحمسه
اضيف الخضا ر بعد ماغلى المرق واقلب وارفع النار اشوي علشان تنضج الخضار
اضيف معجون طماطم كذلك
بعد دقايق اتاكد من نضج الخضار الجزر او البطاطس
اخفف النار عنها واغلي ماء للسلق
اسلقها وبعدها اصفيها
اغسلها بماء بارد علشان ما تتلاصق ببعض
اضيفها للصلونه واقلبها
اخلي النار متوسطه لين تنشف اشوي بس
عليكم بالف عافيه
بس ردودكم اهم من مجهودي
2 بصل مفروم
3حبات طماطم مطحون
1فليفله خضرا مفرومه
خضار --- 3 كوسا ---3 بطاطس ---3 جزر ---
اقطع الخضار مكعبات صغيره
1كيس شرائح اللزانيا مكسر مربعات او ---مطازيز ---قودي العلبه الخضراء
لحم هبر مقطع قطع صغيره
معجون طماطم
--------بهارات -------
بهار --ملح -- ورق غار -- حبة ليمون اسود مثقوبه -- مكعب ماجي --كزبره ناعمه --كمون --معزز النكهات ---
كزبره مفرومه --2 فلفل اصابع -- 3 فصوص ثوم --زنجبيل طازج ---
احمر البصل مع الماجي والفليفله
اضيف اللحم واقلب والنار تكون خفيفه علشان ينضج اللحم
اضيف الطماطم والبهارات والمنكهات الكزبره والفلفل الاصابع واقلب
بعد ما تسبك اللحم مع الطماطم
اضيف ماء مغلي للحمسه
اضيف الخضا ر بعد ماغلى المرق واقلب وارفع النار اشوي علشان تنضج الخضار
اضيف معجون طماطم كذلك
بعد دقايق اتاكد من نضج الخضار الجزر او البطاطس
اخفف النار عنها واغلي ماء للسلق
اسلقها وبعدها اصفيها
اغسلها بماء بارد علشان ما تتلاصق ببعض
اضيفها للصلونه واقلبها
اخلي النار متوسطه لين تنشف اشوي بس
عليكم بالف عافيه
بس ردودكم اهم من مجهودي